Felhőtlenül vidám délutánt szervezett rászoruló gyermekeknek a MÖS

Felhőtlenül vidám délutánt szervezett rászoruló gyermekeknek a MÖS

Share this content.

Forrás: segelyszervezet.hu
Budapest – Gyermeknaphoz közeledve egymást érték az Ökumenikus Segélyszervezet országos intézményhálózatában a gyermekprogramok. A segélyszervezet munkatársai rászoruló családoknak átmeneti lakhatást nyújtó otthonaiban lakók mellett az intézmények környezetében élő nehéz sorsú családok gyermekeit is bevonták a programokba.

Ebbe a sorba illeszkedett a pénteken tartott csepeli rendezvény, ahol mintegy 70 gyermek számára szerveztek sokszínűen vidám élménynapot. Az előgyermeknapra meghívott általános iskolások közül sokan a segélyszervezet által rendszeresen támogatott rászoruló családok tagjai, egy busznyi gyermek pedig a szervezet vidéki intézményeinek látóköréből érkezett a budapesti programra. A gyermekekből összeállított csapatok sportügyességi, kézműves- és kreatív játékhelyszíneken tölthették el a vidám gyermeknapi alkalmat. A játékba a segélyszervezet önkéntesei között számos ismert sportoló, énekes és műsorvezető is bekapcsolódott, úgy mint Gyurta Dániel, Imre Géza, Kökény Bea, Szabó Gabriella, Szuromi Tímea, Pálinkás Gergely, Vastag Csaba, Wolf Kati, Nagy Ervin, Iszak Eszter, Mádai Vivien, Andor Éva, Rátonyi Kriszta és sokan mások...

A segélyszervezet arra kér mindenkit, hogy minél többen gondoljanak akár csak egy telefonhívás erejéig a nehéz sorsú gyermekekre, hogy a segélyszervezet a gyermeknapon túl is, egész évben minél több gyermeket tudjon támogatni, segíteni. 

A 1353-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 250 forintot lehet adományozni.

Az adománygyűjtéshez az alábbi módokon is lehet csatlakozni:
– a Tesco áruházak pénztárainál kihelyezett 250 forintos kupon megvásárlásával;
– a Segélyszervezet.hu oldalon online egyszerűen és biztonságosan lehet adományozni;
átutalással vagy csekkbefizetéssel a következő számlaszámon: 11705008-20464565.

A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: Felhőtlen gyermekkor.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!