Készüljünk együtt adventben az Újpesti Evangélikus Énekkarral!

Készüljünk együtt adventben az Újpesti Evangélikus Énekkarral!

Share this content.

Szöveg: Haba Gábor
Budapest – Az adventi várakozás csodás időszakában az Újpesti Evangélikus Énekkar tagjai és segítői a Facebookon és Youtube-on egy „képzeletbeli" adventi naptárat nyitnak, ahol minden nap kis videóban tesznek közzé egy-egy egyéni produkciót. Ez azt jelenti, hogy 2020. november 29-től december 24-ig minden nap megajándékozzák egymást és az érdeklődőket egy pár perces kis előadással.

„Lesz sok-sok zene, mese, vers, de kreatív karácsonyi ötletek, receptek is, hogy minél több embernek kedveskedhessünk” írták szerkesztőségünknek.

Kövessék figyelemmel az adventi naptár ablaknyitását minden adventi napon 16:00-kor a YouTube-csatornájukon és a Facebook-oldalukon!

Az online esemény nyilvános és gyerekbarát! Minden korosztály számára ajánljuk!

Facebook-esemény részletei itt érhetők el.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!