Misszió és társadalmi felelősségvállalás a koronavírus-válságban

Misszió és társadalmi felelősségvállalás a koronavírus-válságban

Share this content.

Forrás: Kovász Közösség
Budapest – A Kovász Közösség szervezésében került sor a Misszió és társadalmi felelősségvállalás a koronavírus-válságban címmel került sor református, evangélikus, zsidó, és szabadkeresztyén vallási közösségek és intézmények vezetőinek panelbeszélgetésére, konferenciájára, Eperjesi Tamás moderálásával. Az alkalom online készült videóját adjuk most közre.

A beszélgetés résztvevői voltak: Thoma László, gazdagréti református lelkész; Bolba Márta, józsefvárosi evangélikus lelkész; Dani Eszter, solymári református lelkész, a református zsinati missziói irodájának vezetője; Keleti Gábor, a Golgota Ellátó nappali melegedő vezetője; Kodácsy Tamás, református ökoteológus; Sturovics Andrea, a Zöld Oroszlánok zsidó teremtésvédelmi csoport vezetője.

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!