Jézus bekövetne? – Influenszerek, divathullámok, tömegkultúra

Jézus bekövetne? – Influenszerek, divathullámok, tömegkultúra

Share this content.

Forrás: Szólj be a papnak
Budapest – 2020. szeptember 29-én lesz a következő Szólj be a papnak Budapesten a Művész Kávéház és Cukrászdában. Fabiny Tamás evangélikus elnök-püspök mellett Török Csaba római katolikus pap és Kajdi Csaba „Cyla” lesz a vendég.

Az esemény itt érhető el a Facebookon: 

https://www.facebook.com/events/345393033325385

Cyla és az Egyház? Jézus a legnagyobb influenszer? Ha több a követőd, nagyobb az erőd? A mennyiség számít vagy a minőség a tömegek korában? Van társadalmi felelőssége a celebeknek? Mit használ, ha az egész világot megnyered, de lélekben kárt vallasz?   Gyere és tedd fel a kérdésed kötetlenül, tabuk nélkül.

Akik a válaszadást bevállalják: Fabiny Tamás – evangélikus elnök-püspök; Török Csaba – római katolikus pap; Kajdi Csaba – a Visage Modellügynökség alapítója, influenszer.

Az esemény szünetében fellép a TakeMeHome Zenekar

Az evangelikus.hu cikkeihez a Magyarországi Evangélikus Egyház Facebook profiljában szólhat hozzá, itt mondhatja el véleményét, oszthatja meg másokkal gondolatait: www.facebook.com/evangelikus
A hozzászólásokat moderáljuk, ha gyűlöletkeltő, törvényt, illetve személyiségi jogokat sért. Kérjük, mielőtt elküldi véleményét, a fentieket vegye figyelembe!